Een Onwaarschijnlijke Combi..


Een onwaarschijnlijke combi.

10 moeders, met diverse achtergronden, status, geloof en politieke voorkeur. Die elkaar in het dagelijks leven voorbij zouden lopen.

10 moeders die bij elkaar zijn gebracht, omdat 1 moeder besloot op te staan en 1 van deze moeders uitnodigde om deze 9 moeders te horen.

10 moeders zie je zitten op de zetels van de volksvertegenwoordigers, waarvan 1 daar haar zetel heeft verdiend en de ander 9 zijn gevormd door de beslissingen van deze 150 zetels.

10 moeders die weer 10 andere moeders vertegenwoordigen. Wat hebben deze 10 moeders gemeen? De jeugd waar zij zich zorgen om maken en hoe het huidige systeem hun niet de hulp bied waar zij recht op hebben. 9 moeders voelen het negatieve effect. In plaats van vingers te wijzen naar elkaar, willen deze 10 moeders hun kennis en ervaringen delen en bundelen, om effectieve veranderingen realiseren.

10 moedige moeders, die zich niet uit het veld laten slaan. 10 moeders die als zij onderuit worden gehaald, weer herrijzen als een Phoenix uit haar as. Krachtiger,wijzer, verenigd en vermenigvuldigt!

Diana Sardjoe
Oprichtster van De Moeder is de Sleutel

Write a comment